Workshop Maakonderwijs op jouw school; hoe doe je dat?


21 september 2016 vind op het RDM terrein in Rotterdam een bijeenkomst over Maakonderwijs plaats, georganiseerd door Meetup010 (https://meetup010.wordpress.com/)

Tijdens deze bijeenkomst geven Suzanne Algra (Maakotheek) en René Terhoeve (de Onderwijs Innovator) de workshop: Maakonderwijs op jouw school; hoe doe je dat?

Deze workshop is speciaal voor docenten en schoolleiders die gehoord hebben over Maakonderwijs en er (wellicht) ook mee aan de slag willen. In deze workshop wordt natuurlijk “gemaakt”, maar ook laten we zien hoe je snel en eenvoudig Maakonderwijs op jouw school kan invoeren en uitbreiden.

Workshop gemist, maar wil je hier wel mee aan de slag? Neem dan contact op viaonderwijsinnovator@gmail.com voor de mogelijkheden.

Dit najaar gaan we starten met workshops voor docenten in het primair en voortgezet onderwijs. Middels een uniek concept geven we leer-workshops op het gebied van techniek en Maakonderwijs voor een kleine groep van 15 tot 20 leerkrachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van literatuur, lesmateriaal en sprekers vanuit het onderwijsveld en daarbuiten. Doel daarbij is om van en met elkaar te leren. Wil je het (technisch) onderwijs in jouw team of school verder ontwikkelen of wil je meer informatie? Neem contact op met ons op.

#Maakonderwijs

Recent Posts

© 2016 by Rene Terhoeve - Proudly created with Wix.com  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now